Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

28 d'abril de 2023

Medi Ambient

Medi Ambient

L’Ajuntament posa bona nota al primer mes de servei d’Acciona, que ara està comprant la nova maquinària i preparant el porta a porta comercial

Joaquim Aguilar
Una de les gestions que s'han fet durant aquest primer mes ha estat recepcionar la nau del torrent Malet

Bones sensacions de l’Ajuntament un mes després que aterrés a Premià de Mar la nova companyia de la neteja, Acciona. Segons ha explicat avui el titular de medi ambient Antoni Subirà, la feina principal que s’ha dut a terme des del 2 d’abril, dia en què es va formalitzar el traspàs amb la concessionària anterior, ha estat de caràcter administratiu i logístic i també laboral, ja que un dels canvis més importants respecte el servei anterior té a veure amb el volum de treballadors, especialment per atendre els nous torns de cap de setmana. Ara mateix s’està gestionant, d’altra banda, l’adquisició de nou equipament i maquinària:

Després d’això l’empresa centrarà sobretot els seus esforços en la implantació del porta a porta comercial, que s’espera que ja funcioni plenament aquest estiu. Segons Subirà, quan sigui una realitat la població notarà un canvi substancial al carrer perquè tot d’una els contenidors s’ompliran molt menys:

Subirà ha assenyalat que probablement abans que s’implanti íntegrament el porta a porta comercial hi haurà una fase de recollida mixta per donar resposta als establiments que encara no s’hagin posat al dia. 

Com diem, malgrat que encara no s’han pogut apreciar massa canvis a peu de carrer a partir de les noves prestacions del contracte, l’equip de govern es mostra satisfet d’aquest primer mes de servei per la forma com s’ha fet el traspàs i per les ganes i la motivació que mostra tant l’empresa com els empleats:

Etiquetes:

Neteja

Més notícies

Cultura