Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

5 de setembre de 2017

Cultura

Cultura

▶️L’Ajuntament no es planteja per ara ampliar els Patis Oberts a una segona escola

Joaquim Aguilar

L’ajuntament de Premià de Mar no es planteja per ara ampliar a una segona escola de la ciutat el projecte dels Patis oberts. Així ho ha dit avui el regidor de Joventut, Eloi Maristany, que ha defensat la idoneïtat del pati de l’escola La Lió per fer aquesta activitat per la seva situació al centre de la vila acollint nens i joves de la rodalia, una circumstància que ajuda a disminuir sorolls a zones com la plaça de la Sardana on els veïns presenten queixes per aldarulls.

Els Patis Oberts es van reprendre dissabte passat després del parèntesi de l’estiu. Els dissabtes d’11 del matí a 2 del migdia i de 5 de la tarda a les 8 del vespre, nens i no tan nens de Premià de Mar poden adreçar-se al pati de La Lió per jugar o fer activitats esportives, comptant amb la supervisió d’una dinamitzadora de l’empresa Artijoc.
D’altra banda, Eloi Maristany ha parlat avui també del festival Gafarrock del qual s’ultimen els preparatius per a la celebració del dissabte 16 de setembre, un Gafarrock que arriba ja a la seva setena edició. Maristany ha dit que en aquests set anys el Gafarrock s’ha convertit en una cita única a una comarca, com és el Maresme, on costa molt trobar una proposta d’aquestes característiques. El regidor ha destacat que es dóna prioritat per a actuar al festival a formacions amateurs de rock alternatiu que es troben en procés de professionalització.

El Gafarrock 2017, que compta amb un cartell de 8 formacions, es farà enguany al parc del Palmar, un canvi d’ubicació motivat, com ja hem explicat, per les obres d’accés al port de la ciutat que afecten al parc de Can Fitó, que era el seu escenari habitual. A banda dels concerts, el festival presenta servei de barra a preus populars, i venda de pizzes, crepes i fancines.

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura