Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

23 de novembre de 2022

General

General

L’Ajuntament ja treballa en els plecs de la licitació d’un espai per la 2a escola bressol després d’haver fet la petició de 60 noves places públiques a Educació

Joaquim Aguilar

L’Ajuntament ja ha iniciat els treballs de la licitació per obtenir l’espai que ha d’allotjar les noves places que s’esperen d’escola bressol municipal. Ho ha explicat a aquesta redacció avui la regidora responsable Elisenda Busquets, que ahir va participar d’una trobada a l’Escola Sant Cristòfol amb el director de Serveis Territorials d’Educació del Maresme-Vallès Oriental, Simó López, a qui es va posar al corrent de les gestions que s’han fet fins ara en aquesta direcció. Com ha recordat Busquets, ja s’ha formalitzat la petició de les noves places i també s’ha donat compliment a un qüestionari que la Generalitat ha enviat recentment a tots els municipis on se’ls demana per les necessitats actuals amb relació a aquest àmbit. 

Pel que fa a la licitació del nou espai, la regidora ha indicat que el plec de clàusules exposarà, lògicament, tot el seguit de condicions que ha de reunir l’espai per poder acollir la 2a escola bressol, i que s’espera tancar el procés a principis d’any. Tot seguit s’hauria d’obrir la licitació de la gestió del centre, en la mesura que les característiques de l’espai condicionaran també la naturalesa del servei. 

La visita d’ahir a l’Escola Sant Cristòfol per part de Simó López, segons informava l’Ajuntament, va servir per exposar a Serveis Territorials el projecte d’estudis d’art (especialment musicals) que s’està treballant actualment entre aquesta escola, l’Ajuntament i l’escola de música. Allí es va trobar amb Busquets i també amb l’alcalde Rafa Navarro, la directora de l’escola, Sònia Ribas, el cap d’Ensenyament de l’Ajuntament, Joan de la Vega, i la directora de l’Escola Municipal de Música, Maria Juan. 

Més notícies

Cultura