Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

10 de maig de 2024

Infraestructures

Infraestructures

L’Ajuntament ja coneix el planejament per l’enderroc del primer terç de Can Sanpere, pel qual caldrà aconseguir 800.000€

Joaquim Aguilar
La primera fase de l'enderroc inclourà els habitatges de la fàbrica que donen al carrer de la Plaça.

L’Ajuntament ja disposa d’un esborrany del projecte per la primera fase de l’enderroc de Can Sanpere. L’empresa que s’ocupa d’aquesta planificació va lliurar el document a serveis territorials la setmana passada (que ara l’està revisant), i s’hi contempla l’enderroc concretament dels habitatges del carrer de la plaça i dues naus, l’equivalent a una tercera part de tota l’edificació. Ens ho ha explicat el regidor d’urbanisme Antoni Subirà, que ens ha dit que es prioritzen aquests espais perquè són els que estan en més mal estat i que també ens ha dit que el cost aproximat d’aquesta fase serà d’uns 800.000 euros pels quals ara caldrà trobar el finançament. Com que de moment no es té, l’inici de l’enderroc és ara mateix un interrogant:

A l’espera, doncs, que es trobi aquest finançament i que es pugui iniciar l’enderroc, l’empresa que en fa el projecte continua enllestint la planificació i l’Ajuntament espera que abans d’un mes disposarà del document complet per aquesta i per les altres fases. Pel que fa a la jornada de portes obertes al recinte que va anunciar l’alcalde en el moment de l’expropiació, Subirà ha dit que si el finançament per la primera fase triga molt a arribar potser es farà la jornada obrint l’accés només a una part de l’espai, l’espai que ofereixi totes les garanties de seguretat.

Escolta les declaracions de l’Antoni Subirà:

Etiquetes:

Can Sanpere | Obres

Més notícies

Cultura