Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

11 de maig de 2023

Infraestructures

Infraestructures

L’Ajuntament es fa amb l’ús d’un pantalà del port on crearà una ‘base nàutica municipal’, i acorda també amb Marina Port crear un nou centre de convencions

Joaquim Aguilar
Eduardo Guerrero, Rafa Navarro, Joan Conde, David Gutiérrez i Antoni Subirà (foto: Ajuntament de Premià de Mar)

L’Ajuntament de Premià de Mar va formalitzar ahir un conveni amb Marina Port Premià per un intercanvi d’usos de dos sectors del port esportiu que permetrà que es creï una nova ‘base nàutica municipal’ encaminada a la dinamització d’esports nàutics sense motor. Un pacte que es complementa, segons la informació de l’Ajuntament, amb un segon acord de col·laboració per crear i gestionar conjuntament un nou centre de reunions i convencions en aquest equipament. 

En concret els dos sectors del port que es bescanvien són un espai del qual disposa l’Ajuntament entre la marina seca i la futura benzinera -que no ofereix bones condicions per la pràctica d’esports nàutics sense motor- i un pantalà amb la zona corresponent de terra, que ara podrà ser utilitzat per activitats com la vela lleugera, el rem, el caiac o el paddle-surf. Pel que fa al centre de reunions i convencions, l’Ajuntament indica que el propòsit és convertir-lo en un espai de referència al Maresme, i adopta el compromís de generar activitat social, formativa i empresarial perquè així sigui. 

Van signar el conveni l’alcalde Rafa Navarro i el director general de Marina Port Premià, Joan Conde, i també hi eren el 1r tinent d’alcalde, David Gutiérrez, el segon tinent d’alcalde, Antoni Subirà, i el gerent de Martina Port Premià, Eduardo Guerrero. El conveni arriba pocs mesos després que totes dues institucions formalitzessin un altre acord per la creació en aquest espai del nou Pumptrack, el circuit de salts per a bicis i patinets que es va construir a principis d’any i que es va sufragar a mitges.

Més notícies

Cultura