Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

6 de març de 2023

Medi Ambient

Medi Ambient

L’Ajuntament compartirà un vehicle elèctric amb la ciutadania en una prova pilot amb la cooperativa Som Mobilitat

Joaquim Aguilar
Vehicle de la flota de Som Mobilitat (foto: Som Mobilitat)

L’Ajuntament posarà en marxa de forma imminent una prova pilot per compartir un cotxe elèctric amb la ciutadania. El vehicle estarà a disposició dels departaments municipals però els veïns en podran fer ús sota la fórmula de ‘car sharing’. I, com explicava l’alcalde divendres en aquesta emissora, en funció de la resposta que s’obtingui s’estudiarà l’ampliació del servei:

El nou servei ja està contractat i s’ha formalitzat amb la societat cooperativa Som Mobilitat. No és l’única actuació que té ara mateix a l’agenda l’Ajuntament en matèria de mobilitat sostenible, perquè l’alcalde va anunciar dos projectes més: un sistema de bicis compartides i la instal·lació d’un bicibox a la zona de l’estació de trens. Pel que fa a les bicis compartides Navarro va explicar que s’ha parlat amb operadores i de moment no ho han vist clar, però que quan existeixi el futur carril bici de la carretera Nacional la cosa pot interessar-los:

I amb relació al bicibox de l’estació (un equipament que va proposar el grup d’En Comú Podem), l’alcalde indica que està contemplat al Pressupost 2023 tot i que supeditat a l’arribada d’una subvenció:

Més notícies

Cultura