Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

17 d'abril de 2023

Ajuntament

Ajuntament

L’agenda d’abril s’omple amb el programa de Sant Jordi

Joaquim Aguilar
Secció del cartell d'enguany de Edu López de Haro

L’Ajuntament ja ha fet públic el programa de Sant Jordi d’enguany on la majoria de les convocatòries prèvies i posteriors a la Diada es faran a la Biblioteca Municipal Martí Roselló i Lloveras: el 20 d’abril es farà l’Hora del conte amb “Es busca drac” a càrrec de Meritxell Yanes. L’endemà divendres s’obrirà al públic l’exposició “Francesc Català-Roca. El primer fotògraf”, de qui se celebra el centenari del seu naixement, ens ho explica la directora de la biblioteca Cristina Sánchez:

El dissabte 22 d’abril, de 10 a 13.30 h, se celebrarà a la plaça Nova l’activitat “ViuLlibre 2023”, una jornada d’activitats i tallers vinculada als llibres i la lectura del món dels viatges.

En el terreny musical tindrem també el dia 20 un Concert de Corals al pati de l’Escola Municipal de Música i hi haurà Moments Musicals amb alumnes de les escoles El Carreró de Mataró, d’Arenys de Mar i l’orquestra de flautes i guitarres de Rokatakas de l’escola premianenca, a l’Auditori del centre.

El dia de Sant Jordi tornarem a tenir la fira de llibres i roses tot el dia a la plaça de l’Ajuntament i als carrers de la plaça de Francesc Moragas i de Sant Antoni, on hi haurà activitats com tallers i espectacles familiars. Aquell dia també hi haurà activitat al Museu de l’Estampació amb un taller d’estampat d’una rosa i una programació especial per part de Premià Mèdia.

El programa es tancarà el diumenge 30 d’abril a les 12 h amb el lliurament de premis del concurs literari d’enguany a l’Espai l’Amistat. Afegim per últim que en aquesta edició l’Ajuntament ha encarregat la imatge del programa a l’artista premianenc Edu López de Haro.

Etiquetes:

Sant Jordi

Més notícies

Cultura