Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

13 de febrer de 2024

Cultura

Cultura

L’AFA del Pilar s’endú el primer premi a la Rua de Comparses i Bàrbara Anglí aplaudeix la implicació de famílies i escoles en l’esdeveniment

Joaquim Aguilar
La comparsa de l'AFA de l'Escola El Pilar (foto: Rafa Navarro)

‘Pilar i la fàbrica de xocolata’. Amb aquest lema es presentava i es va endur el primer premi a la Rua de Comparses del Carnaval premianenc l’AFA de l’Escola El Pilar, que recreava l’univers de la pel·lícula Wonka amb una de les comparses més concorregudes de la tarda. Avui la regidora de cultura ha felicitat aquesta entitat, ha dit que el premi era merescut i també ha celebrat que en general les AFAs premianenques participin en un esdeveniment com aquest perquè és una ocasió per fer, ha dit, “família a l’escola”:

El segon premi de la Rua va ser per la comparsa ‘Érase una vez’ i el tercer per ‘Zamunda’. El premi a la simpatia se’l va endur la comparsa ‘Olympus’ i l’accessit va ser per ‘Petits grans superherois’. Bàrbara Anglí ha posat bona nota a la Rua i, en conjunt, a totes les activitats del Carnaval i la Festa Major d’Hivern. Després d’això, els actes del Dimecres de Cendra tancaran demà el programa. 

Més notícies

Cultura