Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

2 de febrer de 2022

Educació

Educació

L’AFA de la Mar Nova valorarà emprendre accions demà en una reunió: “no està bé que Educació ens maregi com ho està fent”

Joaquim Aguilar

Les famílies de la Mar Nova estan “molt sorpreses i preocupades” pel gest d’aquesta setmana del Departament d’Educació i tipes “que se les maregi”. Ho ha dit la presidenta de l’AFA, Ruth Morillas, després que ahir l’equip de govern informés d’una comunicació de la Generalitat en la qual cancel·laven la reunió de tancament del procés participatiu de l’escola sobre els usos del futur centre i ajornaven sense data concreta la firma del conveni que ha de certificar el traspàs de la competència a l’Ajuntament. Morillas ha dit que les famílies exigeixen una explicació i també ha anunciat una reunió de l’AFA demà dijous on podrien decidir emprendre accions:

Hem ofert a la direcció del centre emetre també alguna valoració però de moment han declinat pronunciar-s’hi. Recordem, com explicàvem ahir, que l’equip de govern presentarà al ple d’aquest febrer una moció que exigeix la firma immediata del conveni i on s’indica que, amb firma o sense, l’Ajuntament té la potestat de recollir les conclusions del procés participatiu i donar curs a l’avantprojecte del nou edifici.

Escolta les declaracions de Ruth Morillas:

Més notícies

Cultura