L’AFA de la Mar Nova no creu que l’avantprojecte del nou edifici respecti del tot el projecte educatiu i anuncia que “treballarà perquè sigui 100% marnòvic”

Entre altres objeccions, l'AFA considera que el menjador i la cuina (remarcats amb verd) suposen una barrera física entre primària i infantil

L’AFA de l’escola Mar Nova s’ha pronunciat avui al voltant de l’avantprojecte de nou edifici que ha publicat aquesta setmana l’Ajuntament. Des d’aquesta entitat, la presidenta Ruth Morillas ha afirmat que la proposta “els agrada força” però no al 100%, ja que la distribució dels espais -sobretot de les aules- no té prou en compte l’esperit del projecte educatiu. Escoltem Morillas, que diu que l’avantprojecte no és prou “marnòvic” i que l’AFA continuarà pressionant perquè es modifiqui:

En concret l’AFA considera que la majoria d’aules estan massa separades entre sí i sobretot que hi ha massa distància i obstacles entre l’àmbit d’infantil i l’àmbit de primària, ja que la proposta hi posa el menjador i la cuina entremig i a més demana sortir a l’exterior (a través del pati) per anar d’un àmbit a l’altre. L’avantprojecte que s’ha publicat, obra del despatx de la Conxita Balcells, és la 4rta versió d’una primera proposta que, segons Morillas, no va agradar en absolut a l’AFA i es va anar modificant fins a aquesta última versió. L’AFA és conscient, ha dit la presidenta, que serà molt difícil fer canviar d’idea el Departament d’Educació, però que no deixaran d’intentar-ho. 

Escolta les declaracions de la Ruth Morillas:

Translate »