Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

3 de febrer de 2020

Comarca

Comarca

L’AFA de la Fundació El Maresme posa xifres a les seves demandes a Premià de Mar i celebra l’actitud mostrada pels grups polítics

Joaquim Aguilar

L’AFA de la Fundació el Maresme ha fet avui un balanç positiu dels contactes mantinguts amb l’equip de govern i els grups municipals premianencs d’ençà que aquesta associació va fer públiques les seves demandes en relació al suport de Premià de Mar i va interpel·lar directament l’estament polític al ple municipal. El president, Alexandre Serres, s’ha felicitat de la moció que va presentar Crida al ple de gener i ara esperen que les voluntats expressades pels grups es concretin. Serres ho ha explicat amb xifres:

Recordem que el desembre de l’any passat l’AFA va reunir-se amb l’equip de govern, de qui va obtenir el compromís d’incloure a la proposta de Pressupost per 2020 una subvenció de 2.000 euros anuals, quantitat -ja ho heu sentit- que l’AFA considera insuficient. La moció aprovada al ple de gener estipulava la celebració d’una trobada de tots els grups amb la Fundació en el termini de dos mesos.

Escolta l’entrevista a Alexandre Serres:

Més notícies

Cultura