Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

23 de gener de 2023

Educació

Educació

L’addenda al conveni de la Mar Nova depèn d’una comunicació que ha de fer l’Ajuntament a Educació, segons els Serveis Territorials

Joaquim Aguilar
Recreació virtual del futur edifici a partir del primer avantprojecte

Serveis Territorials d’Educació sosté, en contra del que ha afirmat l’equip de govern premianenc, que si no s’ha avançat encara amb la modificació per mitjà d’una addenda del conveni que ha de permetre la construcció de la Mar Nova és perquè des de l’Ajuntament no se’ls ha comunicat convenientment encara en quins termes i amb quins imports cal fer aquesta modificació. Ho va explicar divendres en aquesta emissora el cap del grup municipal d’ERC, Pep Ripollès, que responia a les acusacions de l’alcalde Rafa Navarro que el Departament està bloquejant el procés amb intencionalitat política. I des de SSTT, el director Simó López ens ha dit que, efectivament, estan esperant que Premià de Mar defineixi no només aquests nous imports sinó també a quant pugen uns canvis acordats per les dues parts a l’avantprojecte del nou centre. Els escoltem a tots dos:

Segons Simó López, la comunicació per mitjà de la qual Educació demanava a l’Ajuntament aquests imports es va enviar el 5 de desembre passat. López, rebatent les sospites expressades per Navarro, ha assegurat que el Departament “és part molt interessada que el conveni vagi endavant” i que treballen en aquesta direcció. Recordem que després que es redactés i se signés l’acord entre Generalitat i Ajuntament per la construcció de l’escola es va posar de manifest que els imports que s’hi establien han quedat clarament desfasats arran de l’encariment dels materials constructius. Els últims dies l’alcalde Rafa Navarro ha ‘felicitat’ irònicament el Departament per haver impedit que comencessin les obres abans de les eleccions del maig i la setmana passada la regidora d’educació Elisenda Busquets expressava també el seu pessimisme i atribuïa també la situació a raons polítiques:

Escolta les declaracions de Simó López:

J.Aguilar

Més notícies

Cultura