10 de març de 2015

Bàsquet

Bàsquet

L’ABP femení es veu superat pel millor Boet (82-56)

El de dissabte va ser d’aquells partits on res no acaba de sortir com s’espera i es veu des del principi. Si a més ho combinem amb el millor partit de la temporada pel Boet, doncs el resultat és desastrós. Molts dels partits s’intueixen des del primer quart. Les premianenques van sortir a la pista endollades i concentrades mentalment, però a l’hora de la veritat, va ser l’equip de Mataró qui va aprofitar el forat de la cistella. Un seguit de bons llançaments exteriors van tenir premi i els lliures després de falta van acabar de descol·locar l’equip de Perdiguero. Semblava que entrarien a disputar el matx al segon quart. Van retallar diferències i les sensacions eren diferents. Malauradament, després del descans es va repetir el guió inicial i el Boet va ser millor. Les de Mataró han canviat d’entrenador i els hi ha donat ales. Estan més tranquil·les, més segures i confiades. El tercer quart va ser massa cru i bona raó del marcador final s’explica per la manca de contenció de les de Premià sobre el rival. Costava contenir-les i treure-lis la sort en triples era impossible. Vint-i-sis punts de diferència són molts (82-56) i és la primera gran derrota de la temporada. A més, davant un rival directe per el·ludir el descens directe. La sort és que la resta de rivals directes per la posició 10 de la taula tampoc no van guanyar, i l’equip de Perdiguero és només a un partit d’aconseguir l’objectiu. El que és clar és que serà dur, que serà intens i que ara l’equip s’haurà de buidar fins a finals de temporada. Queden nou finals.