Bàsquet

Bàsquet

L'AB Premià remunta a Montcada però no pot endur-se la victòria

Carles Sole

Després d’una gran remuntada el Premià va perdre en la 23a jornada del grup 2 de Copa Catalunya Masculina (76-73). Els premianencs, amb moltes baixes, van remuntar 19 punts de diferència. Amb aquesta derrota l’equip segueix cuer amb 5 victòries i 18 derrotes, i aquest dissabte rep el quart classificat, el Sant Josep de Girona.

L’AB Premià va caure a la pista del Valentine Montcada per un ajustat 76 a 73. Però el resultat és enganyós, ja que els de Rafa Perdiguero van ser capaços de retallar una diferència de 19 punts. El primer temps va ser clarament pels locals, que van fer uns grans primers 20 minuts. Però a la represa el guió del matx va canviar, i el Premià va estar a punt de completar un últim quart èpic amb una victòria que se li va escolar entre els dits en els últims instants de partit.

Va ser en l’últim període, amb un 14 a 28, quan els premianencs van creure en la victòria i malgrat la poca llargada de la plantilla de Perdiguero, van capgirar un resultat advers. Tot i disposar d’un tir per empatar el matx, els maresmencs es van quedar a les portes de la pròrroga i van acabar caient per 76-73, això sí, després d’un gran partit. Amb aquesta derrota el Premià segueix cuer amb 5 victòries i 18 derrotes, i a falta de 7 partits per jugar-se l’ABP necessita 3 victòries per sortir del descens directe. Aquest dissabte l’equip rep a casa el Sant Josep de Girona, 4t classificat (13 victòries i 10 derrotes).