Bàsquet

La tercera victòria arriba en un partit plàcid (74-47)

L’Agrupació Bàsquet masculí es va endur el derbi davant l’Alella de forma fàcil. El bon plantejament inicial i l’actitut dels jugadors sobre el parquet van fer possible que a la mitja part els premianencs sumessin cinquanta punts i deixessin sense resposta a un Alella que arribava amb més dubtes que recursos, després de quatre derrotes.

Partit entre AB Premià i Alella /M. Subiranas

Els premianencs van aprofitar el bon moment de forma i encert per anotar amb certa facilitat i van arribar al descans amb la feina feta (50-22). Això va fer que hi hagués certa relaxació en el tercer quart i que l’Alella retallés fins els vint punts de marge. Massa distància encara per a que els rivals poguessin incomodar.  Els premianencs es van tornar a posar al partit, van anotar durant l’últim quart i van acabar amb una diferència de vint-i-set. És la tercera victòria de l’equip, la segona consecutiva, i els de Xavi Martín equilibren la balança (3 victòries, 3 derrotes en sis partits).