Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

18 d'octubre de 2010

Cultura

Cultura

La premianenca Susanna Hernández, convidada al festival ‘Getafe Negro’

Joaquim Aguilar

L’escriptora premianenca Susanna Hernández va participar divendres a una taula rodona en el marc del festival de novel·la policíaca ‘Getafe Negro’. Hernández participava a l’acte anomenat ‘Cosecha negra, jóvenes bárbaros’ juntament amb altres dos actors novells en el món de la novel·la negra, Vanessa Moltfort i David Barreiro. Aquest festival se celebra fins el 25 d’octubre a la localitat madrilenya de Getafe.

Sempre ens agrada explicar que hi ha premianencs convidats a participar d’actes importants. Avui tenim un d’aquests casos en el món de la literatura. L’autora premianenca Susanna Hernàndez va participar divendres a una taula rodona convocada pel festival de literatura policíaca Getafe Negro, un certamen que, com el seu nom indica, se celebra a aquesta localitat madrilenya. Hernández participava en aquest acte, anomenat ‘Jóvenes Bárbaros’, amb altres dos autors que s’havien estrenat en al literatura negra.

La Susanna Hernández ha explicat que Getafe vol sumar-se a Barcelona i Xixon en el mapa de festivals literaris espanyols al voltant de la novel·la negra. En tot cas, es tracta d’un festival genèric que, al menys el seu inici, no vol entrra en cap especialització.

El festival ‘Getafe Negro, festival de novela policiaca de Madrid’ es fa del 18 al 25 d’octubre.

Més notícies

Cultura