Segueix-nos!

Francesc Triola

13 de setembre de 2023

Empresa

Empresa

La premianenca Lluïsa Castellà presenta avui al Centre Cívic la seva candidatura a la Cambra de Comerç

Francesc Triola
Cartell candidatura
Cartell candidatura

Aquesta tarda a les sis tindrà lloc al Centre Cívic la presentació de la candidatura de la Maria Lluïsa Castellà i del Toni Fitó. candidats que opten a la vocalia de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona.

Maria Lluïsa Castellà te una petita empresa immobiliària, a Premià de Mar, de segona generació i amb 12 treballadors, i ara serà candidata al plenari de la Cambra de Comerç de Barcelona.

Ella mateixa ens explica els tres principals eixos de la seva candidatura:

Segons Castellà, la Cambra de Comerç és una gran desconeguda per tothom i els darrers anys ha pogut veure la importància que té per la nostra economia que petits empresaris, estiguin presents en diferents institucions estratègiques per tal que aquesta veu se senti i s’avanci en el reconeixement de la importància de les empreses de la comarca del Maresme en la construcció de la riquesa del nostre país.

Es podrà votar per via electrònica del 15 de setembre al 19 de setembre (fins a les 9 h) a www.cambrabcn.org i presencial el dia 20 de setembre de 10 a 17 hores presencial al col·legi electoral de la Cambra de Comerç de Barcelona del Maresme (TecnoCampus. Av. Ernest Lluch 32, edifici TCM2 baixos. Mataró).

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura