Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

25 d'abril de 2023

Cultura

Cultura

La premianenca Aina Tro pren part aquests dies a Barcelona del musical ‘Tuelf points’, una “bogeria” amb els hits més mítics del Festival d’Eurovisió

Joaquim Aguilar
Logotip de l'espectacle

L’actriu i cantant premianenca Aina Tro participa aquests dies del muntatge de teatre musical ‘Tuelf Points, el musical más eurovisivo’, que es pot veure al teatre Gaudí de Barcelona. Es tracta, segons sosté la productora Suerte En Mi Vida Producciones, del primer musical d’Eurovisió que es fa a l’Estat Espanyol i segons explicava la mateixa Aina Tro a l’Ona Maresme, va ser ideat en un restaurant premianenc. També ens assegura que es tracta d’una bogeria de funció on no paren de sonar hits eurovisius i que els públic està quedant encantat:

La història que vehicula els números musicals -amb música i veu en directe- ens explica el repte d’un jove a qui ha seleccionat un complex algoritme que ha de substituir el Maestro, el compositor que durant anys ha creat totes les cançons guanyadores del concurs d’Eurovisió. Entre molts altres, l’espectacle inclou temes mítics reversionats com Europe’s living a celebration, La La La, Dime, Euphoria o Eres tú. Es pot anar a veure fins el 21 de maig.

Mira l’entrevista a Aina Tro:

YouTube player

Etiquetes:

teatre

Més notícies

Cultura