Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

25 de gener de 2010

Successos

Successos

La Policia Local va detenir la matinada de dissabte un home agafat in fraganti cremant un contenidor

Joaquim Aguilar
La Policia Local de Premià de Mar va detenir la matinada de dissabte un individu acusat d’un presumpte delicte de danys. La patrulla de la Policia va detenir l’home quan el van localitzar in fraganti cremant un contenidor. Els agents buscaven l’home després que hagués cremat altres dos contenidors la mateixa nit. Els bombers de la Generalitat van apagar els focs al diversos contenidors afectats.

Ens fem ressò tot seguit d’una detenció la matinada de dissabte a diumenge al terme de Premià de Mar. A la una i 20 minuts de la matinada de dissabte a diumenge la Policia Local va rebre un comunicat segons el qual s’estava cremant un contenidor a la cruïlla dels carrers d’Enric Granados amb Marina. Quan es va presentar la unitat dels bombers de la Generalitat es va informar de que un altre contenidor estava cremant, enaquest cas al carrer de la Circumval·lació. La mateixa unitat dels bombers es va encarregar de sufocar el foc mentre La patrulla observava una persona amb actitud sospitosa. La unitat policial va fer un seguiment del sospitós fins que el va sorprendre cremant un contenidor a la confluència dels carrers Gran Via i de la Plaça. La patrulla el va detenir acusat d’un presumpte delicte de danys.

Encara en la crònica policial del cap de setmana ens hem de referir a un accident de trànsit al terme de Premià de Mar, afortunadament sense que s’hagin produït ferits. Segons informa la Policia Local ens fets van tenir lloc dissabte a dos quarts de dues del migdia al carrer de Joan Vilanó. La Policia va rebre el comunicat per part d’un conductor que havia patit un accident de trànsit a la cruïlla de Joan Vilanó amb la Riera de Premià. Quan la patrulla de la Policia va arribar al lloc dels fets va trobar que en l’accident i havia implicats dos turismes. Els conductors dels respectius vehicles van realitzar el part amistós.

Etiquetes:

bombers | detencio | Policia

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura