Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

8 de març de 2010

Successos

Successos

La Policia Local deté dos homes que presumptament intentaven passar a un comerç bitllets falsos de 200 €

Joaquim Aguilar
La Policia Local de Premià de Mar va detenir divendres dos individus que havien intentat passar bitllets falsos de 200€ a un comerç del carrer de la Mercè. El titular del comerç va ser qui va donar l’alarma a la Policia que va interceptar els sospitosos a la Grana Via de Lluís Companys. D'altra banda, la Policia Local va detenir dissabte un home que caminava per la via del tren. Feta la identificació, va resultar que l’home estava en situació de recerca i captura judicial.

La Policia Local de Premià de Mar va detenir divendres dos individus que havien intentat passar bitllets falsos de 200€ a un comerç del carrer de la Mercè. El titular del comerç va ser qui va donar l’alarma a la Policia que va interceptar els sospitosos a la Grana Via de Lluís Companys. D’altra banda, la Policia Local va detenir dissabte un home que caminava per la via del tren. Feta la identificació, va resultar que l’home estava en situació de recerca i captura judicial.

Incidències variades aquest cap de setmana pel que fa a la crònica policial. Segons informa la Policia Local, la primera incidència la trobem divendres a la tarda. A dos quarts de sis un comerciant del carrer de la Mercè va alertar la Policia de que dos individus li havien intentat passar bitllets falsos de 200€. Els sospitosos van ser interceptats a la Gran Via de Lluís Companys.

Dissabte a dos quarts de set de la tarda, una veïna va avisar la policia de que hi havia  un home deambulant per les vies del tren. La Patrulla el va rescatar i a l’hora de fer la identificació va resultar ser una persona que es trobava en estat de recerca, detenció i ingrés a presó per ordre judicial. Els Mossos es van fer càrrec del detingut.

La darrera incidència policial del cap de setmana la trobem aquesta mateixa matinada amb un altre contenidor cremant. Els fets van tenir lloc a la una de la matinada al carrer de Jacint Verdaguer. Una unitat dels bombers de la Generalitat va encarregar-se d’apagar el foc.

Etiquetes:

Policia

Més notícies

Cultura