Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

10 de març de 2023

Comarca

Comarca

La policia de Mataró posa a prova les càmeres unipersonals amb què els agents podran gravar algunes actuacions

Joaquim Aguilar
Aquests nous dispositius van ser presentats dimarts en un acte amb presència l’alcalde, David Bote, i el regidor de Seguretat Pública, Juan Carlos Jerez

A Mataró la policia local s’ha dotat aquests dies en fase de proves de 14 càmeres unipersonals que els agents porten incorporades al seu uniforme i que serviran per enregistrar les actuacions més complexes que duguin a terme. Segons informava el consistori, el propòsit és incrementar la seguretat tant dels agents com de la ciutadania, ja que les gravacions oferiran un testimoni objectiu de l’actuació i podran ser utilitzades com a prova en cas que sigui necessari. Seran els mateixos agents qui decidiran si cal activar la gravació i n’hauran d’informar les persones implicades en aquella actuació.

Aquests nous dispositius van ser presentats dimarts en un acte amb presència l’alcalde, David Bote, i el regidor de Seguretat Pública, Juan Carlos Jerez, que també van assenyalar l’ús per part d’aquest cos policial d’un aplicatiu per a telèfons mòbils i la instal·lació de càmeres a la via pública amb l’objectiu de millorar la seguretat ciutadana i el trànsit. 

Etiquetes:

Mataró | Seguretat

Més notícies

Cultura