Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

30 de març de 2023

Societat

Societat

La plataforma No+Pisos ens explica els seus progressos: “ECP, Crida i ERC ens fan costat i encara no tenim resposta de Junts i PSC”

Joaquim Aguilar
Jordi Calvache, Irene Benabarre i Vicenç Andreu, membres de No+Pisos, en una foto d'arxiu a Premià Mèdia

Tres representants de la plataforma premianenca No+Pisos van parlar ahir al MPM d’aquesta casa, on van exposar la raó de la seva creació i els seus arguments en contra que es puguin fer més habitatges al municipi, com contempla el projecte que en el seu moment va presentar el govern per les finques de MTG i Transmesa. I també van informar de l’estat de les gestions que han fet les últimes setmanes per sumar adhesions entre la ciutadania, teixit associatiu i partits polítics. I pel que fa a aquest estament, Jordi Calvache, Irene Benabarre i Vicenç Andreu van explicar que la plataforma ha convidat a parlar tots els partits del plenari: amb 3 d’ells hi ha hagut sintonia, i ara s’espera alguna resposta dels dos partits del govern. Escoltem Calvache i Andreu:

Com ja havien avançat fa uns dies, la voluntat de la plataforma és fer públic abans de les eleccions quins han estat els suports obtinguts per, d’aquesta manera, propiciar que els premianencs vagin a votar el 28 de maig “responsablement” -en paraules seves. El col·lectiu, segons van assegurar, ja compta amb uns 90 membres i continua creixent. Vicenç Andreu afirma que no ha calgut fer res especial per anar sumant adhesions perquè a Premià de Mar hi ha més gent del que sembla que combrega amb els arguments de la plataforma:

Recordem que No+Pisos sosté que el creixement demogràfic que suposarien aquests nous habitatges provocaria un perjudici greu sobretot en matèria de serveis, i recorda que Premià de Mar és el municipi més densament poblat del Maresme, que gairebé duplica els habitants per quilòmetre quadrat del segon, el Masnou. Ara escoltem la Irene Benabarre:

Mira l’entrevista als representants de No+Pisos:

YouTube player

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura