Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

11 de novembre de 2022

General

General

La plataforma No Més Pisos agafa embranzida i convoca la primera trobada oberta per sumar adhesions entre el veïnat

Joaquim Aguilar

La plataforma premianenca No Més Pisos convoca els veïns a una primera trobada oberta el dia 23 de novembre al centre cívic per sumar adhesions i suports. Aquest estiu l’oposició a una eventual requalificació de les finques de MTG i Transmesa i a la construcció de nous habitatges en aquestes parcel·les va donar peu a la constitució d’aquesta plataforma cívica. Ara ara mateix compten amb 82 membres i ja han acudit i s’han fet notar en actes públics i plens municipals. De fet, van impulsar una moció contra les requalificacions al ple de juliol. El col·lectiu, com exposa el seu manifest fundacional, es declara “independent i apolític”, i com ens explica la Laura Benabarre, demana una “aturada urbanística” radical a fi que no pugui augmentar la densitat demogràfica del municipi:

El manifest també fa una relació de demandes: a més de l’aturada urbanística i la no requalificació de Transmesa i MTG, demanen més zones verdes i massa arbòria, més serveis i la preservació d’espais sense edificar. Val a dir que algunes de les intervencions que ha fet la plataforma en actes públics han motivat els retrets de l’alcalde, que en declaracions en aquesta emissora els ha acusat de “rebentar” les convocatòries. La plataforma ha replicat aquestes acusacions a través del seu compte de Twitter.

La plataforma diu que ara la seva ocupació principal és donar-se a conèixer i ampliar el volum de membres i de complicitats entre el teixit associatiu:

La trobada al centre cívic es farà, com diem, el 23 de novembre a dos quarts de 7 del vespre.

Escolta les declaracions de la Laura Benabarre:

Més notícies

Cultura