Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

28 de juliol de 2010

Societat

Societat

La plataforma Camí Ral critica durament el traçat de la Ronda Maresme

Joaquim Aguilar
La coordinadora Preservem el Maresme, a la qual pertany la plataforma Camí Ral, ha tingut accés a un estudi informatiu sobre el traçat de la noca carretera que ha de substituir l’actual traçat de la Nacional II. El president de Camí Ral, Rafael Anguera, va valorar ahir el document en declaracions al Tot d’Una l’Estiu de Ràdio Premià de Mar. Anguera va fer una lectura molt negativa de la proposta del document i va confiar que la coordinadora podrà aturar les obres per la via legal per l’afectació que el projecte pot tenir en la zona de la riera d’Argentona. Va ser l’alcalde Miquel Buch qui va mostrar a Rafael Anguera l’estudi informatiu sobre la carretera. Segons aquest informe la via aprofita pel seu traçat els terrenys afectats per l’autopista C32.

La coordinadora Preservem el Maresme, a la qual pertany la plataforma Camí Ral, ha tingut accés a un estudi informatiu sobre el traçat de la noca carretera que ha de substituir l’actual traçat de la Nacional II. El president de Camí Ral, Rafael Anguera, va valorar ahir el document en declaracions al Tot d’Una l’Estiu de Ràdio Premià de Mar. Anguera va fer una lectura molt negativa de la proposta del document i va confiar que la coordinadora podrà aturar les obres per la via legal per l’afectació que el projecte pot tenir en la zona de la riera d’Argentona.

Va ser l’alcalde Miquel Buch qui va mostrar a Rafael Anguera l’estudi informatiu sobre la carretera. Segons aquest informe la via aprofita pel seu traçat els terrenys afectats per l’autopista C32.

Etiquetes:

Nacional 2

Més notícies

Cultura