17 de novembre de 2015

Waterpolo

Waterpolo

La piscina dóna victòries (18-11)

El Club Natació Premià va guanyar el Navarra (18-11) i aconsegueix la segona victòria de la temporada de nou a la piscina. Sempre els va bé als premianencs jugar com a locals i és cert que tot el que no ha tingut el calendari a domicili, ha acabat jugant a favor en els partits de casa. Eren favorits els de Ramón Rossell davant el Navarra i es va veure amb un bon inici de les parts. El primer quart va acabar favorable amb un parcial de 6 a 1 gràcies a una pressió a l’home constant dels premianencs. No deixaven respirar els navarresos i a més, estaven inspirats de cara a gol.

Els jugadors del CN Premià abans de saltar a l'aigua

Els jugadors del CN Premià abans de saltar a l’aigua

Si s’hagués mantingut la tònica durant el partit, el resultat hagués estat d’escàndol, però és cert que els de casa van abaixar el pistó en el segon i l’últim quart. El Navarra va escurçar distàncies per posar emoció abans d’arribar al descans amb un 9 a 5, malgrat els premianencs van tornar a marxar a l’inici del tercer període aprofitant la fórmula inicial. Al final, el Premià es va imposar pel físic davant un equip molt jove i també per experiència. És la segona victòria del curs pels de Rossell que són sisens a Segona Estatal amb 7 punts i esperen que la victòria els doni moral per visitar el Granollers el proper dissabte.