Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

5 de juny de 2023

Comerç

Comerç

La Nit de Comerç reconeix 24 establiments i empreses i dóna el tret de sortida al nou Centre d’Empreses, que avui ha començat a funcionar

Joaquim Aguilar
Fotos: Laure Gutiérrez

24 empreses, comerços i entitats van rebre dissabte un reconeixement per la seva contribució a l’activitat econòmica local a la primera edició de la Nit del Comerç, un esdeveniment que es feia coincidir amb la inauguració a les naus del Gas del nou Centre d’Empreses municipal, que avui ha obert oficialment les seves portes.

A la Nit del Comerç van ser guardonats, d’una banda, 20 negocis amb més d’una generació d’antiguitat i després es va concedir també una menció a l’empresa premianenca de més envergadura (V de Bravado), la de més projecció internacional (Corresponsables), al Mercat de Sant Joan per la seva trajectòria i a l’entitat Comerç Premià, l’associació comercial que aplega més membres. A totes se’ls va lliurar una placa que els acredita com a mereixedors d’aquest tribut. Escoltem el regidor en funcions de comerç, empresa i ocupació David Gutiérrez:

I com diem, dissabte també s’inaugurava el nou Centre d’Empreses, l’espai municipal que des d’avui mateix es posa a disposició d’empreses i autònoms premianencs i del Baix Maresme perquè hi puguin treballar, reunir-se amb clients o proveïdors, fer presentacions o jornades de formació. Com diem, avui ja ha obert amb horari de 8 a 15h i ara s’ha d’acabar de definir el reglament i l’ordenança que fixarà els preus públics per alguns dels usos que s’ofereixen, i també aquests pròxims dies s’hauria de tenir operatiu el sistema d’accés a l’espai que permetrà, per mitjà d’un codi, entrar i utilitzar l’equipament qualsevol dia a qualsevol hora. David Gutiérrez:

Escolta les declaracions de David Gutiérrez:

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura