Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

4 d'abril de 2011

Cultura

Cultura

La Mostra de teatre Jordi Planas compleix 30 anys

Joaquim Aguilar

La Trentena Mostra de Teatre Infantil i Juvenil Jordi Planas ha començat aquest cap de setmana al Patronat amb la representació de “Blancaneus” per part dels alumnes de l’escola El Pilar. La mostra continua aquesta setmana amb “Comèdia de bojos”, de l’escola Mare de Déu de Montserrat, i es reprendrà al mes de juny, quan podria organitzar-se una exposició per a commemorar els trenta anys de la mostra.

Els alumnes de primer de primària de l’escola El Pilar han donat aquest cap de setmana el tret de sortida a la Mostra de Teatre Infantil i Juvenil Jordi Planas. L’obra representada al Patronat ha estat tot un clàssic, “Blancaneus”.

Les activitats de teatre estan molt arrelades a l’escola El Pilar, com també ho està al Patronat la Mostra Jordi Planas, que enguany arriba a la seva edició número trenta. En motiu d’aquest aniversari, des del Patronat existeix el desig d’organitzar algun acte addicional com ara una exposició fotogràfica, però la falta de recursos humans en dificulta la preparació. Laura Casanova és la coordinadora de la mostra.

La  següent escola a participar en la mostra serà la Mare de Déu de Montserrat, aquest cap de setmana, però llavors la mostra s’atura fins el mes de juny. Aquesta representació serà aquest diumenge dia 10 a les cinc de la tarda.

Més notícies

Cultura