Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

13 de març de 2024

Educació

Educació

La Mar Nova celebra aquest dissabte la festa de la salvació i espera poder celebrar aviat també la festa de la inauguració

Joaquim Aguilar
Foto del ResistartFest de 2023 (AFA Mar Nova)

L’escola Mar Nova commemora aquest dissabte el 7è aniversari de la salvació del centre, després que l’any 2017 s’aconseguís dissuadir el Departament de tancar-la. La festa, que organitza l’AFA i que duu per nom des de l’any passat Resistartfest, inclourà activitats tot el dia i també un dinar popular obert a tota la població. Avui la presidenta de l’AFA Ruth Morillas ens deia que aquest cop serà una festa especial perquè possiblement serà l’última abans de les obres del nou centre, i ha expressat el desig que l’any vinent l’escola pugui celebrar aquesta festa i també una festa d’inauguració:

Les activitats començaran a dos quarts d’11 del matí de dissabte i entre altres coses hi haurà espectacles de dansa i acrobàcies i un concert de pares i mares del centre. Per prendre part del dinar, una paella, aquesta setmana es venen els tiquets a la mateixa escola, i es demana als assistents que portin postres per compartir. 

Escolta les declaracions de la Ruth Morillas:

Etiquetes:

Mar Nova

Més notícies

Cultura