Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

2 d'octubre de 2023

Educació

Educació

La intervenció en el nou projecte educatiu del Sant Cristòfol marca l’inici de curs de l’escola de música

Joaquim Aguilar
Aquest curs ha començat a funcionar la nova aliança educativa entre els dos centres

Aquest vespre es fa a l’auditori de l’Escola Municipal de Música el concert inaugural del curs 2023-24, un curs que es distingirà sobretot per la participació directa d’aquesta escola en el nou projecte educatiu que ha adoptat el col·legi Sant Cristòfol, un projecte basat en els estudis musicals, teatrals i artístics per fer front a situacions de segregació que es produeixen en aquesta escola d’alta complexitat. 

Avui la directora de l’escola de música, Maria Juan, i el cap d’estudis, Sergi Rovira, han expressat la il·lusió que els fa prendre part d’un projecte com aquest:

En el marc d’aquest projecte 12 professors de l’escola de música acudeixen al Sant Cristòfol des de l’inici de curs a impartir classes de llenguatge musical a alumnes d’Infantil 3 fins a 3er de primària (es preveu que més endavant també ho facin fins a 6è), i al llarg d’aquest octubre començaran les classes d’instrument i a cada classe de 3r es crearà una big band. Segons ha explicat Juan, l’escola pot assumir aquesta feina suplementària gràcies a l’increment de recursos (hores de professorat) que ha destinat l’Ajuntament al centre per poder fer possible el projecte.

Com diem, avui s’inaugura el curs amb un concert a l’auditori, amb l’actuació dels grups Karndekanó i polièdrics i també d’altres alumnes del centre. Escoltem Sergi Rovira:

El concert comença a dos quarts de 9 del vespre. 

Més notícies

Cultura