Segueix-nos!

Manel Ferrer

19 d'agost de 2020

Comerç

Comerç

La guia de comerç local busca nodrir-se de nous comerços que s’hi vulguin inscriure

Manel Ferrer

La guia de comerç local de Premià de Mar segueix buscant créixer gràcies a les aportacions dels mateixos botiguers i que encara no s’han inscrit per a formar-hi part, ja que aparèixer facilita als consumidors poder trobar i conèixer l’ampli teixit comercial que respira en el nostre municipi.

La guia i que pot consultar-se en línia des del web municipal, presenta un llistat dels comerços i un cercador que permet trobar directament l’establiment que es busca. Aquest projecte va néixer des de la Taula de Comerç quan es buscaven solucions i iniciatives per fer reviure el teixit local després del dur cop que va assentar la pandèmia al nostre municipi.

Al mes de maig quan es va activar la guia, eren 150 els establiments que s’hi van apuntar i en aquell moment la regidora Imma Morales, engrescava a les botigues a formar-ne part per facilitar així la relació entre client i venedor. Si algú està pensant a afegir-s’hi pot fer-ho al web premiademar.cat/alta-guia. Un cop a dins haurà d’omplir unes caselles amb dades personals i també de l’establiment, on es demana l’horari comercial, el logotip, el telèfon i altres dades d’interès.

Més notícies

Cultura