Segueix-nos!

Francesc Triola

2 de desembre de 2022

General

General

La Generalitat anuncia obres “de confort tèrmic i eficiència” a 29 centres educatius del Maresme i el Vallès entre els quals hi ha l’Institut Premià de Mar

Francesc Triola

El Departament d’Educació ha anunciat una inversió de 12 milions d’euros (12.128.309€) en actuacions a 29 centres educatius del Maresme i el Vallès per millorar-ne l’eficiència energètica i el confort, diuen, tèrmic. Entre ells, l’Institut Premià de Mar i l’Institut-escola Santa Anna de Premià de Dalt. Les obres, que es finançaran amb els fons europeus REACT-EU de recuperació econòmica, consistiran segons els casos a canviar els elements de la façana que actuen com a aïllants del fred o de la calor (és a dir) façana, finestres, portes o sostre, i substituir calefaccions actuals per d’altres més eficients. En el cas d’aquests dos centres premianencs els treballs serviran per les dues coses, envolupants i sistema de calefacció: a l’institut s’hi farà una inversió de 454.116€ i al Santa Anna de 406.806€. La nota no diu, però, quan es duran a terme aquestes actuacions, però sí que assenyala que tot plegat s’emmarca en el Pla director d’infraestructures educatives i el Pla de confort tèrmic que ha posat en marxa el Departament d’Educació. 

Recordem que l’abril passat el Conseller Cambray ja va anunciar aquesta actuació a Premià de Mar en resposta a una pregunta que li va fer el grup de Ciutadans, que reclamava les obres d’adaptació del centre premianenc a la unificació dels antics dos instituts. 

Més notícies

Cultura