Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

25 de maig de 2022

Educació

Educació

La FP Dual de Premià de Mar fa un pas més com a referent comarcal i convoca el seu primer Dual Coffee, on ja s’han apuntat una vintena d’empreses

Joaquim Aguilar

Experiència pionera al Maresme aquest divendres a l’Institut Premià de Mar, on se celebrarà la primera edició del Dual Coffee, un esdeveniment impulsat pel mateix centre orientat al networking que busca posar en contacte empreses del territori entre elles i amb els estudiants de la Formació Professional dual. Com ha informat l’Institut, l’experiència s’organitza dins del marc del projecte “Dualitza el canvi”, que el curs passat va portar estudiants premianencs a guanyar un concurs de màrqueting organitzat per CaixaBank i l’associació FPEmpresa. Aquest dilluns en parlaven a l’Ona Maresme el cap del departament de comerç de l’Institut, Víctor Ferrer, i un grup d’alumnes:

L’activitat oferirà als assistents, a més d’un esmorzar, una presentació s’exposaran estratègies i recursos per millorar l’obtenció de talent a les empreses i els beneficis que ofereix la Formació Professional Dual. Tot plegat, com diem, divendres 27 de maig a les 10.30h a les instal·lacions de l’Institut Premià de Mar. Cal confirmar assistència a l’espai web que s’ha habilitat a tal efecte.

Mira l’entrevista a l’Ona Maresme:

YouTube player

Més notícies

Cultura