Segueix-nos!

Francesc Triola

18 de novembre de 2022

General

General

La Fira Animalista es confirma aquest diumenge amb més activitats i més entitats implicades

Francesc Triola

Demà passat se celebra a la plaça dels Països Catalans i espais circundants la 2a edició de la Fira Animalista de Premià de Mar, que organitza la regidoria de benestar animal. L’activitat creix en tots els sentits perquè acollirà més propostes d’activitats, hi participen més entitats i perquè s’allargarà durant més hores que la primera edició. La titular de l’àrea, Mari Luz Cánovas, explicava aquesta setmana a l’Ona Maresme que si això és així és a causa de l’èxit que va tenir la fira l’any passat, que amb relació a les entitats participants ha fet que corrés la veu i s’hagi disparat l’interès:

Les novetats principals respecte la primera edició tenen a veure sobretot amb les activitats que es proposen als assistents, entre les quals destaquen els tallers, les xerrades i també un dinar popular:

En concret es faran durant tot el dia un taller de tinença responsable, continuarà la campanya del cens (que inclourà un obsequi als que hi acudeixin), taller d’agility, construcció de cases d’ocell i hotel d’insectes o la desfilada de gossos en adopció. Juntament amb aquestes propostes també hi haurà activitats d’animació, com un taller de zumba. 

Pel que fa a les xerrades, que es faran a l’edifici de la Gran Via de l’escola Sant Cristòfol, versaran sobre benestar dels cavalls, etologia felina i també hi haurà taula rodona sobre gossos. Tot plegat, un desplegament que la regidoria vol que serveixi un any més per avançar en matèria de conscienciació:

La fira començarà a les 10 del matí i s’allargarà fins les 5 de la tarda. Per prendre part del dinar (una paella vegana solidària organitzada per l’associació AVDAC) s’han estat venent tiquets durant la setmana i se’n vendran també durant el dia a la plaça. 

Més notícies

Cultura