Bàsquet

Bàsquet

La falta de punteria condemna el sènior femení contra el Manresa

L'equip sènior femení durant un temps mort.

El Premià de bàsquet femení va caure contra el Manresa per 52-59 i abandona la segona plaça de Copa Catalunya. Les premianenques van fer un bon partit, seriós, però en cap moment van poder capgirar un duel que va engegar amb derrota des del primer quart. L’equip va fer uns bons darrers minuts, però la falta de punteria en moments clau les va condemnar. Escoltem la jugadora Irene Sanz i al tècnic, Àlex Àlvarez.

La segona derrota seguida, després de caure contra el Sese també al Pavelló deixa a l’equip en la tercera posició de la lliga. Ara, l’equip haurà de seguir amb el cap ben alt, perquè seran els quatre primers equips els qui juguin playoff d’ascens. Proper rival, diumenge vinent, el Joventut Les Corts.