Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

12 d'abril de 2023

Comarca

Comarca

La FAGEM ofereix un cicle al teixit empresarial de formació sobre igualtat, prevenció de l’assetjament i diversitat sexual

Joaquim Aguilar

La Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM), i més concretament la seva àrea d’igualtat, obre aquest mes d’abril un cicle de sessions de sensibilització i formació dirigides al teixit empresarial de la comarca. El cicle s’allargarà fins el setembre i contindrà tres jornades sobre prevenció de l’assetjament sexual (de manera específica en locals d’oci, hostaleria i esport) i tres més sobre els plans d’igualtat, la diversitat sexual i la igualtat de gènere. 

La primera sessió tindrà lloc el 19 d’abril i es dirigeix a empreses del sector de l’oci nocturn, el 10 de maig s’abordaran els protocols i mesures per a la prevenció de l’assetjament sexual o per raó de gènere en les empreses d’hostaleria i el 17 de maig li tocarà al sector de l’esport. I després d’aquesta tripleta el 31 de maig es farà una sessió específica sobre els plans d’igualtat, que són d’obligat compliment per a empreses de més de cinquanta persones treballadores, i el 28 de juny se’n farà una altra sobre la diversitat sexual. El cicle es tancarà amb una jornada sobre sensibilització en igualtat de gènere el 14 de setembre.

Totes les sessions es faran presencialment a Mataró i cal inscriure’s prèviament al portal web de la Fagem. El cicle s’inscriu en els Plans de Formació de l’àmbit de Catalunya i compta amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat.

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura