Segueix-nos!

Francesc Triola

2 de desembre de 2022

General

General

La direcció del Casal Benèfic treu importància als problemes denunciats pel personal i nega incompliments retributius

Francesc Triola

El director del Casal Benèfic ha donat resposta avui a Premià Mèdia a les denúncies i reclamacions que dimecres exposaven un grup de treballadors en matèria de condicions laborals i infraestructurals. Amadeu Martínez, que ha fet notar que ocupa aquest càrrec des del maig d’aquest any, ha negat diverses de les acusacions i també ha qüestionat algunes de les necessitats apuntades pel personal. En matèria retributiva, per exemple, ha assegurat que l’empresa està complint el conveni:

Un altre dels problemes que denuncien els treballadors és la manca d’una màquina assecadora industrial des que l’anterior es va espatllar l’estiu passat; Martínez assegura que aquest contratemps s’ha salvat i anuncia que hi haurà màquina nova d’aquí a 15 dies:

També s’han queixat els treballadors que no poden disposar d’una sala de descans: Martínez ho ha negat i ha afirmat que fa dies que s’ha habilitat un espai, i que només hi falta algun element decoratiu i un microones. I per últim el director del centre ha assegurat, en contra del que diuen els denunciants, que s’està oferint la formació adequada als empleats.

Més notícies

Cultura