Segueix-nos!

Marc Rodriguez

29 de juny de 2017

Esports

Esports

La cursa d’estiu de Premià de Mar arriba a la vintena edició amb novetats

Marc Rodriguez

La cursa Premià de Mar arriba aquest dissabte 1 de juliol a la seva vintena edició i ho fa amb novetats. Enguany s’ha modificat el circuit i els corredors no passaran pel passeig marítim.
La cursa d’estiu de Premià comptarà, com és habitual, amb dos recorreguts: de 5km i 10km. Amb l’afegit que els dos circuits tindran el mateix perfil, perquè els corredors que optin pels 10 kilòmetres, hauran de recórrer el mateix traçat dels 5, però l’hauran de completar dues vegades. El director tècnic de la cursa, Santi Pellejero, defensa que aquesta doble volta fa que l’atleta ja conegui el traçat i el pugui millorar. Una novetat que modifica el circuit, que aquest any, no creuarà el passeig marítim.
El número d’inscrits està ara sobre els 300 corredors, però des de l’organització es preveu arribar als 500 i superar la xifra de l’any passat. Segons Pellejero, el lema d’aquesta vintena edició, “Suma-t’hi”, va lligat a la participació i a la inclusió de gent d’altres països. A més, també hi haurà un recorregut infantil per a que els més petits puguin gaudir de la cursa.
Escolta l’entrevista amb el director esportiu de la cursa, Santi Pellejero

Etiquetes:

Cursa d'estiu

Més notícies

Cultura