14 d'octubre de 2014

Futbol Sala

Futbol Sala

La quarta victòria tampoc es ressisteix pel Cover

Acostuma a ser ja habitual esperar la victòria del Cover. L’equip premianenc de futbol sala té per davant una temporada més que il·lusionant i el bon nivell de forma dels de Larrotcha ja omple una part del pavelló cada dos dissabtes -quan juguen com a local- a tres quarts de vuit del vespre. Aquesta setmana la víctima va ser el Montcada (6-2) i tot i el 3 a 0 amb el que es va arribar al descans, i el quart gol anotat a l’inci de la segona, segurament l’equip va tenir un excés de confiança. Aquesta és l’errada que pot cometre el Cover, que a nivell anotador continua intractable i també defensivament es veu capaç de desfer les ofensives rivals. Aquesta va ser la tònica del partit, tot i que el tècnic, Òscar Larrotcha assegura que hi va haver massa relaxació. Sobretot a la segona meitat. També l’entrenador assegurava al Planetari que havia desconnectat al segon temps, quan tot pintava bé, cosa que va aprofitar el Montcada per a retallar distàncies jugant de 5. Mitjançant diagonals van sorprendre als premianencs en dues ocasions fins el 4-2 i encara quedaven minuts. I tot i l’avís, el Cover no va patir en cap moment, ni tan sols el pavelló. Aprofitant una contra ràpida el Cover va tenir a favor un penal que Sito va transformar i en una altra recuperació defensiva, Vicen va acabar marcant a porteria buida des de camp propi. Al final, 6 a 2 i una lliçó per aprendre. No valen confiances i toca treballar perquè no sempre vindran partits de cara que l’equip sigui capaç de resoldre per dinàmiques positives. Ho veurem la propera setmana, quan el Cover es desplaçarà a Martorell per a enfrontar-se al cuer de la 2aB. Encara no coneixen la victòria els de Martorell i Larrotcha vol tornar al rival el cop de la temporada passada. Veure’m.

Escolta aquí l’entrevista a Òscar Larrotcha al Planetari, després de la 5a jornada de Lliga pel Cover

Sito i Choco van jugar aquest dissabte davant el Montcada.