Segueix-nos!

Francesc Triola

8 de novembre de 2022

General

General

La Coral l’Amistat explica a partir d’aquesta setmana els seus 50 anys amb una exposició al Museu

Francesc Triola

La commemoració dels 50 anys de la Coral l’Amistat aquest 2022 ens regala un nou argument aquesta setmana amb forma d’exposició: dissabte s’inaugura al Museu de l’Estampació una mostra de repàs històric i sentimental de la trajectòria d’aquesta entitat, una exposició que romandrà al Museu fins el 27 d’agost de 2023 i que ens explica el bo i millor d’aquests 50 anys i de les persones que han format part del viatge a través de 5 blocs temàtics i amb l’ajuda de la música. En parlava ahir en nom de la coral en aquesta casa en Joan Francesc Altés:

L’exposició, comissariada per la Marta Luna, s’inaugurarà com diem dissabte a les 12 del migdia per mitjà d’un acte conduït per la comunicadora i actriu Elisenda Pineda (molt vinculada a la coral) i un acte al qual s’han convidat entitats premianenques de l’àmbit musical i autoritats municipals.

Les propostes de la coral per aquest cap de setmana no s’acaben aquí perquè diumenge al matí, en el marc de la XI Temporada de Música, actua a l’Espai l’Amistat el Cor Infantil Amics de la Unió de Granollers amb l’espectacle Songs of Hope. Aquesta formació, dirigida per Josep Vila i Jover, ha rebut recentment el 3r premi del 53 Certamen Coral de Tolosa:

El concert es fa a dos quarts de 12 del migdia. 

Vet aquí el cartell de l’exposició:

Més notícies

Cultura