La Coral l’Amistat explica a partir d’aquesta setmana els seus 50 anys amb una exposició al Museu

Un dels espais de l'exposició, que s'està muntant aquesta setmana (Foto: Joan Francesc Altés)

La commemoració dels 50 anys de la Coral l’Amistat aquest 2022 ens regala un nou argument aquesta setmana amb forma d’exposició: dissabte s’inaugura al Museu de l’Estampació una mostra de repàs històric i sentimental de la trajectòria d’aquesta entitat, una exposició que romandrà al Museu fins el 27 d’agost de 2023 i que ens explica el bo i millor d’aquests 50 anys i de les persones que han format part del viatge a través de 5 blocs temàtics i amb l’ajuda de la música. En parlava ahir en nom de la coral en aquesta casa en Joan Francesc Altés:

L’exposició, comissariada per la Marta Luna, s’inaugurarà com diem dissabte a les 12 del migdia per mitjà d’un acte conduït per la comunicadora i actriu Elisenda Pineda (molt vinculada a la coral) i un acte al qual s’han convidat entitats premianenques de l’àmbit musical i autoritats municipals.

Les propostes de la coral per aquest cap de setmana no s’acaben aquí perquè diumenge al matí, en el marc de la XI Temporada de Música, actua a l’Espai l’Amistat el Cor Infantil Amics de la Unió de Granollers amb l’espectacle Songs of Hope. Aquesta formació, dirigida per Josep Vila i Jover, ha rebut recentment el 3r premi del 53 Certamen Coral de Tolosa:

El concert es fa a dos quarts de 12 del migdia. 

Vet aquí el cartell de l’exposició:

Translate »