Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

27 de febrer de 2024

Sanitat

Sanitat

La Comissió per la Sanitat exigirà amb una concentració a Barcelona el mes d’abril la reunió pendent amb el Conseller Balcells

Joaquim Aguilar
La concentració es farà davant la seu del Departament de Salut (foto: Departament de Salut)

La Comissió per una Sanitat Pública i de Qualitat convoca una concentració a Barcelona el mes d’abril per exigir davant la seu del Departament de Salut la reunió amb el Conseller Manel Balcells que se li va sol·licitar des de l’Ajuntament el novembre passat. Ahir els membres d’aquesta comissió que es va crear fa un any (i que formen Marea Pensionista, la CNT i l’AVV del Barri Cotet) van reunir-se i van decidir adoptar aquesta mesura de pressió davant la falta de resposta del Departament. Escoltem el portaveu Joan Vergara, que explica que a Barcelona s’hi farà una concentració d’una hora i després es lliurarà al Departament un escrit exigint que es doni compliment a la sol·licitud:

L’expedició es prepararà al llarg del mes de març i aquest dissabte, amb ocasió d’una nova manifestació a Premià de Mar i Premià de Dalt, ja s’oferirà als participants l’opció d’apuntar-s’hi i de prendre part en les despeses del viatge. Un cop a Barcelona, i en virtut de la Llei Mordassa, els manifestants hauran de formar grups de no més de 20 persones:

Vergara ha indicat que aquesta setmana es comunicarà la convocatòria als alcaldes de Premià de Mar i Premià de Dalt. Com diem abans d’aquesta concentració a Barcelona es farà aquest dissabte una nova manifestació que unirà els CAPS de Premià de Mar i de Dalt per posar de manifest novament les reivindicacions del col·lectiu: que tornin els metges especialistes a Premià de Mar i que es doti d’urgències i especialitats mèdiques el CAP del Barri Cotet. La manifestació començarà a les 11 del matí al CAP de Premià de Mar. 

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura