Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

27 de maig de 2011

Política

Política

La Coalició d’Esquerres culpa la Crida i el vot en blanc del seu descens electoral

Joaquim Aguilar

Premià Notícies divendres 27 de maig

La Coalició d’Esquerres de Premià de Mar considera que el seu retrocés en nombre de vots en les eleccions de diumenge es deu d’una banda a la irrupció de Crida Premianenca i de l’altra a l’increment del percentatge del vot en blanc. Així ho ha manifestat a Premià Notícies el cap de llista de la Coalició, Alfons Barreras. Tot i mantenir els seus dos regidors, la Coalició que formen ICV i EUiA ha baixat de ser la tercera a ser la cinquena força política al Ple de l’ajuntament de Premià de Mar.

Des del primer moment la Coalició d’Esquerres ha fet una doble lectura dels seus resultats en les eleccions municipals de diumenge. La positiva és el manteniment dels dos regidors amb que comptava la formació en l’anterior legislatura, això sí canviant Almudena N’Cungu, que no continua com a regidora, per Moisés Sevillano. La lectura negativa és que la Coalició que formen ICV i EUiA, han passat de ser la tercera força política al municipi a ser-ne la cinquena, per sota del PP i de la recent arribada Crida Premianenca.

Aquest divendres parlem sobre l’anàlisi que fa la Coalició d’Esquerres dels seus resultats en les municipals de diumenge. El cap de llista dels ecosocialistes és l’Alfons Barreras.

Més notícies

Cultura