Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

28 de juny de 2010

General

General

La campanya de platges comença el 30 de juny amb vigilància de la Creu Roja

Joaquim Aguilar
Les restriccions econòmiques de l’Ajuntament endarrereixen fins demà passat dimecres, dia 30 de juny, l’inici oficial de la campanya de platges 2010. La campanya, que tindrà una durada de setanta dies, comptarà amb la Creu Roja per fer el servei de vigilància a les platges, tal com ho ha explicat a Premià Notícies la tinent d’alcalde de Serveis Territorials, Marisa Farreras. A banda d’això, encara es desconeix quan es farà l’aportació de sorra a les platges de la ciutat.

Los Rescatadores no faran la campnya de platges d'enguany

Les restriccions econòmiques de l’Ajuntament endarrereixen fins demà passat dimecres, dia 30 de juny, l’inici oficial de la campanya de platges 2010. La campanya, que tindrà una durada de setanta dies, comptarà amb la Creu Roja per fer el servei de vigilància a les platges, tal com ho ha explicat a Premià Notícies la tinent d’alcalde de Serveis Territorials, Marisa Farreras. A banda d’això, encara es desconeix quan es farà l’aportació de sorra a les platges de la ciutat.

Demà passat dimecres, dia 30 de juny, començarà de manera oficial la campanya de platges a Premià de Mar. Serà el primer dia en el qual es disposi de vigilància a les platges i tota la resta de serveis que s’inclouen en aquesta campanya. Els motius pressupostaris han estat, una vegada més, els culpables d’aquesta reducció de dies de vigilància en una campanya que es veurà marcada per la visita del vaixell draga encarregat de l’aportació de sorra a les platges, una visita que encara no té data marcada al calendari.

Etiquetes:

Platges

Més notícies

Cultura