Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

18 de gener de 2023

Medi Ambient

Medi Ambient

La caiguda d’un arbre dins les instal·lacions del Tennis Premià, que no va provocar danys importants, és l’única incidència remarcable del temporal d’ahir

Joaquim Aguilar
L'arbre va caure sobre una edificació que fa de magatzem al Club de Tennis i en va malmetre parcialment la coberta (Foto: Club de Tennis Premià)

El fort vent i la mala mar que ahir registraven moltes comarques de Catalunya no hauran tingut de moment una afectació important a Premià de Mar, però es manté l’alerta i les patrulles de la policia local continuen a l’aguait, segons ens indica l’Ajuntament.

Segons ens explica el regidor de policia, que també ho és de medi ambient, Antoni Subirà, l’única incidència remarcable és la caiguda d’un arbre dins el recinte del Club de Tennis Premià ahir a la tarda: va ser poc abans de les 4 de la tarda i l’arbre, que pertanyia a una finca contigua, va caure dins les instal·lacions esportives i va malmetre parcialment un teulat d’un petit magatzem que queda darrere del local social, segons ens explica el president del club Xavier Duran. No hi va haver cap dany personal. El vent va fer volar moltes fulles de palmera, també, i això va aconsellar restringir l’accés momentàniament a alguns sectors del parc del Palmar, i la patrulla de la policia va fer guàrdia allí també una estona per evitar que s’hi entrés. Previsiblement, l’efecte més comú de la ventada va ser, segons ens diu Subirà, l’enlairament general de fulles i també de roba estesa.

Pel que fa a les platges ens diu també Subirà que aquest cop, de moment, les onades no han estat massa altes i l’aigua no ha arribat al passeig marítim, de manera que no hi ha hagut afectació per aquella banda. Des del Club Nàutic ens diuen que no va fer falta retirar cap embarcació a la platja de Llevant però sí que es va recol·locar material que hi havia a primera línia per evitar que quedés afectat per les onades.

Etiquetes:

Temporal

Més notícies

Cultura