Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

28 de gener de 2021

Cultura

Cultura

La biblioteca s’adhereix al programa Tecnogirl del Tecnocampus de foment dels estudis tecnològics i contra la bretxa de gènere

Joaquim Aguilar

La biblioteca Martí Rosselló participarà aquest any del programa de divulgació científica Tecnogirl, impulsat pel Tecnocampus de Mataró i dirigit a les biblioteques maresmenques. Es tracta d’un cicle d’activitats per fomentar els estudis tecnològics entre els estudiants de secundària i de manera específica entre el col·lectiu femení, a fi de combatre la bretxa de gènere que es produeix en relació a aquestes matèries. Des de la biblioteca en parlava aquesta setmana al Tot d’Una la Núria Navarro, que indicava que hi haurà 3 àmbits d’activitat:

En total són 10 les biblioteques del Maresme que aquest any participen del projecte. Com sentíem el primer acte és una xerrada a càrrec de dues dones destacades en l’àmbit de la ciència i l’enginyeria: Irene Lapuente, fundadora d’una empresa cultural enfocada a la ciència i la tecnologia i la maresmenca Laura Artigas, enginyera aeronàutica. Es farà dilluns que ve a les 12:30h i es podrà seguir pel canal de youtube del TecnoCampus.

Escolta l’entrevista a Núria Navarro al Tot d’Una:

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura