Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

3 d'agost de 2022

General

General

La biblioteca oferirà passat l’estiu el seu primer curs d’escriptura anual i gratuït

Joaquim Aguilar

La biblioteca Martí Rosselló oferirà a partir d’aquesta tardor el seu primer curs d’escriptura anual (s’allargarà fins l’estiu de 2023), que serà impartit per l’escriptor premianenc Pep Bras. Ho va anunciar ahir al Viu l’Estiu la directora de l’equipament, la Cristina Sánchez, que explicava que tot plegat sorgeix de l’últim taller d’escriptura de Sant Jordi, on tothom va estar d’acord que una formació com aquesta en només quatre sessions era massa justa. Ara s’estudia com organitzar les inscripcions perquè el curs serà gratuït i això es podria traduir en una demanda molt alta:

La idea, diu Sánchez, és que el grup de participants sigui de 15 o 20 persones, a les quals es demanarà, això sí, un mínim de compromís i moltes ganes d’aprendre:

La pretensió, un cop s’hagi afinat en l’organització del curs, és que s’obrin les inscripcions la segona setmana de setembre.


Sánchez va fer ahir, d’altra banda, balanç del curs que acaba, i va fer notar que els últims mesos pràcticament s’han assolit xifres prepandèmia d’usuaris, especialment el mes passat de juny, en què van passar per allà fins a 8.161 persones:

La biblioteca tancarà durant dues setmanes per vacances a partir del dilluns que ve dia 8 d’agost i fins el 22 d’agost. 

Més notícies

Cultura