Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

2 de febrer de 2011

Cultura

Cultura

La Biblioteca fa una guia de lectura i un recull de textos de Martí Rosselló

Joaquim Aguilar

Coincidint amb el primer aniversari de la mort de l’escriptor Martí Rosselló, la biblioteca municipal ha preparat una guia de lectura i un recull de fragments de l’obra de Rosselló que poden ser consultats via internet. La biblioteca ha digitalitzat també els sis números publicats de la revista literària ‘La font del cargol’ de la qual Martí Rosselló va ser un dels impulsors.

Dilluns recordàvem, des d’aquest informatiu la mort just un any enrere de l’escriptor i bibliotecari premianenc Martí Rosselló. Doncs bé, des de la Biblioteca municipal que porta el nom d’en Martí han desenvolupat una iniciativa que, al mateix temps que ret un homenatge a l’autor, farà difusió de la seva obra. Des de la biblioteca han elaborat una guia de lectura i una selecció de textos de l’obra de Martí Rosselló. També han digitalitzat i posat a disposició de la ciutat els números 1 a 6 de la revista literària ‘La font del cargol’ que va impulsar, entre d’altres, el propi Rosselló. Ho explicava aquest matí al Tot d’Una la directora de la biblioteca Martí Rosselló i Lloveras, Marta Romera.

La Marta Romera ha explicat que el fet d’aplicar les noves tecnologies a la digilalització de documents permet que documents com les revistes de la Font del Cargol arribin via internet a molts més usuaris dels que poden consultar-los personalment a les instal·lacions de la biblioteca. Si voleu consultar tota aquesta documentació podeu demanar-la a la biblioteca o be demanar-la escrivint un correu electrònic a l’adreça b.premiam@diba.cat

A banda de posar a disposició dels premianencs via on line tot aquest material de la l’obra d’en Marti Rosselló, la biblioteca ha organitzat una exposició de llibres i textos de l’autor premianenc.

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura