Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

21 de juny de 2023

Comunicació

Comunicació

La 4a edició de l’Obert x Vacances pessigarà a més de 50 emissores però tindrà un clar accent premianenc

Joaquim Aguilar
Manel Ferrer, flamant conductor de l'Obert x Vacances 2023

Premià Mèdia i el periodista Manel Ferrer, director de l’Ona Maresme, tindran aquest estiu un protagonisme especial al magazín estiuenc de la Xarxa Obert x Vacances en la seva 4a edició. Ferrer en serà el conductor i ho farà des dels estudis de Premià Mèdia, per bé que novament l’espai es farà de manera col·laborativa amb aportacions de fins a 50 emissores de la Xarxa de tot el país. Escoltem el Manel, que afronta el repte com “una nova pantalla” de la seva trajectòria vinculat a programes de la Xarxa:

L’Obert x Vacances s’emetrà a partir del 17 de juliol i fins l’1 de setembre de dilluns a divendres de 9 a 11 del matí. Novament serà un magazín basat en l’actualitat, l’entreteniment i la divulgació que aquesta vegada incorporarà un nou recurs tecnològic, el podcast, però que continuarà recolzant sobretot en la força de les connexions en directe:

Els podcasts que surtin del programa es distribuiran a mesura que es vagin emetent a través de xarxamedia.cat. En temporades anteriors, l’Obert x Vacances ha estat conduït per professionals de Televisió de Badalona i d’El Prat Ràdio.

Escolta les declaracions d’en Manel Ferrer:

Notícies relacionades

Més notícies

Cultura