Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

18 de juny de 2024

Educació

Educació

La 2a bressol municipal acapara l’agenda premianenca aquesta setmana

Joaquim Aguilar
Moment de la trobada convocada dimarts per Nadons sense Bressol (foto: USTEC)

El debat i l’estudi encaminat a la creació de noves places d’escola bressol públiques a Premià de Mar acapara aquesta setmana l’agenda premianenca, ja que entre ahir i dijous vinent s’hauran celebrat fins a 3 trobades amb aquesta qüestió presidint l’ordre del dia. La principal, la que farà demà dimecres, abans del ple municipal de juny, la comissió municipal que s’ha creat amb aquesta finalitat. Abans d’això, ahir la plataforma Nadons sense Bressol havia convocat un debat al voltant d’aquesta problemàtica a escala de país i també hem tingut coneixement que dijous aquesta entitat es reunirà amb la regidora d’educació Elisenda Busquets, on previsiblement tindran informació de primera mà al voltant de la reunió de la comissió. 

Recordem que la setmana passada va transcendir que havia pres forma una idea d’emplaçament per la 2a bressol municipal com alternativa a l’intent fallit de portar-la a l’escola Sant Cristòfol, una idea a la qual es va referir Crida Premianenca després d’una reunió amb el govern i que després ens va confirmar el govern. Escoltem Jordi Estarlich de Crida Premianenca:

La trobada que va celebrar ahir Nadons sense Bressol, que va tenir lloc a l’escola Sant Cristòfol, reunia membres de la plataforma Dignitat 0-3, el sindicat USTEC i de l’entitat ‘Prou sorteig’ de Cardedeu. 

Més notícies

Cultura