5 de novembre de 2014

Bàsquet

Bàsquet

L’ AB Premià femení suma la primera victòria de la temporada davant el Boet

Ha arribat la primera victòria. L’Agrupació Bàsquet Premià va superar dissabte al Boet de Mataró en el derbi maresmenc (49-42) i suma així els dos punts del partit en el primer partit guanyat. Ja tocava que l’equip s’emportés l’alegria, perquè feia setmanes que havien millorat en molts aspectes i cada vegada es veien més aprop de vèncer. I així ha estat. Confirmat. Va ser un partit el de dissabte on la defensa premianenca i el bon inici de les parts van ser claus. L’equip va sortir intens i amb ganes de competir per emportar-se el partit, tot i que és cert que l’anotació continua sent l’assignatura pendent. No perquè l’equip no arribi amb perill o no tingui ocasions, perquè les crea, sino perquè un cop arriben a cistella, l’equip perdona massa. Sort dels tirs exteriors i els tirs lliures. Aquí sí van estar bé. Sobretot gràcies al triple clau de Paula Pedemonte just quan l’equip de Mataró es posava per davant per primer cop al marcador, a l’últim quart. I també a destacar la bona anotació de Nuria Maldonado en tirs lliures, va ser gràcies a la seva anotació que l’equip es va poder distànciar en els set punts que van donar la primera victòria de la temporada a l’AB Premià. Bona imatge, malgrat el patiment de la graderia i també satisfacció des de la banqueta. El tècnic, Rafa Perdiguero destacava el bon paper defensiu i també la capacitat de reacció a cada moment de les seves. En un partit on vam poder veure a totes les jugadores en pista i on tot l’equip va respondre a la importància de la cita.