Segueix-nos!

Joaquim Aguilar

17 d'abril de 2023

Política

Política

Junts manté el nucli dur de l’actual mandat al capdavant de la llista pel 28M malgrat alguns desplaçaments i algun nom nou

Joaquim Aguilar
Foto de família de la llista electoral 2023 de Junts

Junts ja ha fet pública la llista completa de les 20 persones que acompanyaran Rafa Navarro als comicis del 28 de maig. Ho van fer abans d’ahir dissabte en un acte a l’era de Can Manent. Entre els llocs capdavanters apareixen, juntament amb Navarro, figures consolidades de l’últim mandat al grup municipal i al govern actual, però també s’hi detecten alguns desplaçaments i l’aparició d’un nom nou. Així, més enllà de l’absència sabuda de Miquel Àngel Méndez, trobem que Elisenda Busquets es converteix en la número 2 de la candidatura, quan fa 4 anys anava de 5. Antoni Subirà passa del lloc número 2 al lloc 3, i en el quart lloc una altra figura que ha guanyat posicions: l’actual regidora d’hisenda Marta Ariño avança dues posicions respecte del 2019. Al lloc número 5 hi trobem, com dèiem, un nom nou: Cesca Domènech, que fins el novembre de 2022 va ocupar el càrrec de Directora general d’Acció Cívica i Comunitària de la Generalitat de Catalunya. Després d’ella trobem l’Imma Morales, actual regidora de serveis socials i una figura emblemàtica dels últims governs de Miquel Buch, Miquel Àngel Méndez i el mateix Navarro, però que ara recula 3 llocs respecte la llista de fa 4 anys. 

En una publicació a xarxes socials el cap de llista Rafa Navarro expressava el seu orgull per una llista, deia, “compromesa, premianenca 100%, amable, positiva, carregada d’experiència, energia i il.lusió”. En l’acte a Can Manent la candidatura premianenca va estar acompanyada de l’exconseller Jaume Giró.

Encara en màteria electoral afegim que també aquest cap de setmana a través dels seus comptes a xarxes socials el PSC ha començat a dir les persones que acompanyaran la candidata Luz Cánovas: concretament han informat fins al 4t lloc de la llista: de número 2 hi en José Ballesteros, al 3 l’actual regidora Pilar Guardeño i de 4 en Kilian Santiago.

Més notícies

Cultura